The Men

THE MEN fant raskt sin egen stil da de startet, og har nå sluppet 6 fullengders album samt en live ep fra The Cavern Club i Liverpool. THE MEN ble dannet i Lund i Sverige i 2000 og de har spilt konserter i Storbritannia, Spania, Tyskland, Danmark, Australia, Sverige og nå også Norge! De har også hatt opptreden på svensk tv og radio og deres musikk kan høres i flere amerikanske tv-serier.

Sangeren Sven er mangeårig scooterist og eier en Vespa Touring fra 1959, som han for øvrig kjørte inn på scenen under en opptreden på Lundakarnevalen sist sommer!

Deres andre album inneholder dessuten scooterlåten «The Cannonball Girl» og på en musikkfestival i Ystad ble Vespa Club Lund og Lambretta Club Malmø med på det musikalske samarbeidet «Allsang med scootere». Aldri har vel scootere sunget vakrere!

Scootering Magazine har hyllet THE MEN med varm omtale og de kalte debutalbumet for «Mod album of the month». Det svenske scootermagasinet Scooteristen hadde også en større reportasje om THE MEN i nr 59 (2007).

Fullt øs og blårøyk loves på fredag kveld!!

Og her, på originalspråket, litt om hva andre mener om deres liveopptredener:

Kombinationen spontanitet och rutin är inte helt lätt att få till, men THE MEN lyckas verkligen! De har en grym scenshow och fantastisk publikkontakt vilket gör dem till ett av Sveriges bästa liveband idag. Svens munspel tävlar med Olofs gitarr om solona, trestämmiga refränger och ett sväng som skakar väggarna. Marackas och tamburiner som flyger i luften och en gitarrist som svettas blod. Låtarna är deras egna poprock-pärlor blandat med tolkningar av Northern soul i såväl ballader som uptempo beat och som man både vill sjunga med i och dansa till. It’s groovy – it’s gritty – it’s great!