Praktisk informasjon

Alfabetisk på norsk, litt mer tilfeldig dersom du har brukt oversetteren..

HUSK:

  • Kontanter
  • Varme klær (kaldt på natt)
  • Bestikk

Armbånd

Alle deltakere vil bli påsatt armbånd for å sikre tilgang til treffplassen. Det er å regne som et lukket arrangement.

Betaling for mat og drikke!

Aller viktigst: Cash is King!

Kontanter foretrekkes/svært ønskelig (snik i køen). Det vil være et opplegg for Vipps Mobilepay og SumUp (bankkort) som siste utvei. Begge disse tar gebyrer som vi helst vil slippe, og er dessuten trege og upålitelige. Takk for hjelpen!

Det vil være salg av mat og drikke store deler av treffet. Vi vil selge bonger til kr 200,- Disse selges helst ved kontant betaling. Det anbefales å ha med seg norske kontanter, så går køene mye raskere.

Vi lover gode priser på mat og drikke, så ingen grunn til å ta med seg slikt utenfra. Her har ikke økonomen blant oss blitt lyttet til..

Tips til årets treff er å ta med seg et sett med kniv og gaffel

Vi trapper opp matkvaliteten et hakk, men det er ikke alltid like lett å spise voksenmat med trebestikk. Du skal alltids få bestikk i tre, men regenten av campingplassen blir hen som spiser entrecôten sin med Skaugum-bestikk!

Brannfare

Lang periode med sol gir ekstrem skogbrannfare. Vennligst ikke bruk ild, egne griller eller eget propanapparat og lignende på treffstedet eller på teltplassen (eller i skogen rundt).

Røykere bes være spesielt oppmerksomme. Bruk askebegrene.

Drivstoff

Det kan være lurt å fylle bensin før du kjører den siste biten opp til treffplassen, slik at alt er klart for rideout på lørdag.

Mange vil vel helst fylle 98 oktan, og de to nærmeste stasjonene som har det er YX 7-Eleven Gressbanen (https://goo.gl/maps/53YH9NG2Po5kPo3U8) og Esso Røa (https://goo.gl/maps/wbE4NrhHvg7MfZwc7).

Dusj (bading)

Det er ikke dusjer på treffplassen, men badevannet Øvresetertjern ligger like ovenfor treffplassen. Dit kan man gå på få minutter. Spør engelskmennene på treffet om råd og veivisning. De har badet der før! Husk håndkle og badebukse.

Tips til årets treff: Husk varme klær – det kan bli kaldt på natten

Innsjekk

Innsjekk vil være åpent fra kl 15 på fredagen. De aller fleste har betalt på forhånd, etternølere betaler ved ankomst (forutsatt at du er påmeldt)

Klær (les: varme)

Det er fortsatt kaldt om natten, og treffplassen er nesten 500 meter over havet. Så husk varme klær!

Politi

På grunn av NATO-møte i Oslo så vil det nok være en god del politi synlig i bybildet før og under treffet. En del av sentrum vil også være avstengt. Husk førerkort og kjør pent!

På veien til treffet

Det finnes flere mulige veier til treffet, og følger du skilting til Holmenkollen og Frognerseteren så kommer du fram til Frognerseteren Friluftssenter i Holmenkollveien 196 etter hvert!

Eller du følger veibeskrivelsen her.

Vel bekomme!

Rideout lørdag.

Kjøreruten finner du her. Trykk “send til mobilen” og lagre på telefonen din så du finner frem om du får en ufrivillig pause eller bommer på en avkjørsel.

Kortversjon: Frognerseteren, venstre ved Matkroken, motorvei ca fra Riksen, forbi Ullevål mot Gamlebyen, Mosseveien til Hvervenbukta. Mye motorvei og tuneller. Estimert kjøretid 75 minutter

Viktig:

  • Dersom du skulle få motorstopp / break-down og lignende – kjør til siden og ring etter hjelp.
  • IKKE STOPP for å hjelpe dersom du ser noen som har stoppet.
  • Support mobil: Are 926 53 103 & Eivind 468 62 076

Siste nytt – besøk nettsiden ofte

Det skjer stadig noe nytt, så vi oppfordrer alle deltakere til å besøke nettsiden og Facebook ofte. 

Tips til årets treff: Ta med NOK kontanter (til kjøp av bonger og merch)

Solfaktor høy: Knall vær og so

Det er meldt sol fra skyfri himmel hele helgen, så ta med og bruk høy solfaktor. 

Søppel

Søppel skal sorteres på følgende måter:

  • Pant
  • Matavfall
  • Alt annet

I år er det viktig at matavfall skilles fra alt annet avfall. Vi får ikke levert avfallet på gjenvinningsstasjonen hvis matavfallet ligger sammen med alt annet, så dette må alle være nøye med.

Teltplass

Det er mange som har med telt, og vi oppfordrer de med store telt til å dele med en venn. Ved ankomst vil du få en anvist plass til teltet ditt. Det er strenge regler for avstand, så vi ber om at du ikke bytter teltplass på egenhånd.

Toalett

Det finnes 4 stk toaletter innendørs. Alle er unisex, og alle skal behandles som om de er hjemme hos deg selv. Det betyr at alle har et ansvar for å forlate dem slik som de var da du kom. Ikke papir på gulvet, ikke bremsespor i skåla og ikke snus i vasken.

***

Listen er sannsynligvis ikke komplett, og kan plutselig bli oppdatert.